Over ons

Urenlang kunnen wij praten over eten en het maken ervan. Het is dan ook altijd al heel belangrijk geweest in onze vriendschap. Samen met nog 3 vriendinnen houden we al vanaf onze studententijd eens per week een eetavond, waarbij we om beurten koken en samen genieten van al het lekkers wat we voor en met elkaar bereiden.

Dat sociale, verbindende aspect van eten past ons heel goed. Allebei houden we enorm van mensen leren kennen, gezelligheid, verhalen horen en vertellen. Het is dan ook niet  zo verwonderlijk dat het idee van een eigen foodtruck al in 2012 werd geboren.

De uitvoering ervan liet even op zich wachten, maar nu is het zover: Amanda’s oude caravan was toe aan een grondige opknapbeurt en Mariëlle heeft een geweldige oude kever uit 1969….

DE KETERKEVER is geboren!

De caravan werd volledig opnieuw ingericht in dezelfde stijl als de Kever uit 1969. Met Portugese tegeltjes en afgewerkt met hout. Het is nu echt ons plekje waarin we ons kunnen uitleven met verse ingrediënten en (h)eerlijke producten om de lekkerste gerechten klaar te kunnen maken voor ieder feest of festival!

 

Wat doen we?
Met onze combinatie van Kever en caravan komen we op locatie (feest, festival) om met ons eten en enthousiasme van iedere gelegenheid een geweldig feest te maken.

In overleg met de klant stellen wij een menu samen wat helemaal aangepast  kan worden naar de wensen die er zijn. Kijk voor een idee alvast eens bij concepten. We werken graag met verse (streek)ingrediënten, waarbij we gaan voor de kunst van eenvoud, dus geen ingewikkelde dingen, maar puur smaak. Alle gerechten zijn van eigen receptuur, zodat ze duidelijk een eigen twist hebben.
We maken zoveel mogelijk klaar op locatie en zorgen voor een

aantrekkelijke, bijpassende aankleding van het geheel.